skip to Main Content

Lifehacks.nl is een website waar je terecht bent voor informatie omtrent levens trucjes die te gebruiken zijn. Als je denkt aan zij die bijna of geen tijd hebben om maaltijden te bereiden om goed te kunnen eten, het huis schoon te maken of schoon te houden en in sommige gevallen op kinderen te passen. De vraag naar manieren en producten waarop men dingen in hun dagelijks leven snel gedaan kan krijgen is groot. Vooral als je een werkende moeder of vader bent met kinderen. Bij kinderen kan je niet zeggen dat je vandaag niet kookt of het huis niet schoon maakt. Je gaat de kinderen moeten voeden en ook het huis schoon moeten maken, want kinderen maken altijd weer rommel. Maar als je steeds weer schoon moet maken wordt je op een gegeven moment wel moe en een uitgebreid maaltijd voor ze bereiden gaat misschien niet lukken vanwege de tijdsduur. Je zoekt dan een manier waarop je dingen snel, makkelijk en efficiënt gedaan kan krijgen. 

De website helpt je naar alternatieven zoeken en adviseert naar de producten die te gebruiken zijn. Neem toch een kijkje op de website en lees over de verschillende manieren waarop je dingen gedaan kan krijgen voor een makkelijker leven en welke producten daarbij het best te gebruiken zijn.

Op de website vindt je een tal van informatie die op betrouwbaarheid berust. Als je toch met vragen zit over de mogelijke producten ter gebruik of de alternatieven dan mag je altijd een bericht sturen. Voel je ook vrij om contact op te nemen als je in een situatie zit dat jou helemaal niet aan toe gaat en naar alternatieven zoekt of producten die je hiermee helpen kunnen.

Hieronder vindt je namelijk een lijst met de meest gestelde vragen en antwoorden. Neem even een kijkje en misschien vindt je wel de antwoorden op je vragen. Als dat nog steeds niet zo is mag je vrij voelen om een bericht te sturen.

Enkele van de meest gestelde vragen zijn als volgt:

  • Ik wil gezond eten, maar vindt de tijd niet om dat zo te doen. Hoe kan ik het best gezonde maaltijden bereiden?

Eten is één van de essentiële activiteiten die jij als mens moet ontplooien om in leven te blijven. Je eet ja maar je eet ook niet zomaar, want als je teveel vetten naar binnen krijgt door alleen maar vettig eten te eten van fast-food restaurants kunnen je longen en hart in gevaar komen. Op die manier leef je dan wel niet lang. Zij die geen tijd hebben om maaltijden te bereiden stappen vaak genoeg over tot fast-food restaurants om hun maaltijden daar te halen, maar dat is ook niet altijd de beste keus. Het is belangrijk dat je let op wat je eet, maar soms heb je er gewoon geen tijd voor of let je niet al zo zeer erop. Het is daarbij noodzakelijk dat je maaltijden plant. Maak van te voren een planning en deel je tijd in om zo je maaltijden gerust te bereiden. Zorg ervoor om minsten één keer in een week de boodschappen te doen voor de week dat volgt. Stel een routine in en werk dan zo verder. Je kan daarbij ook recepten opzoeken van snel gezonde klaar gemaakte maaltijden. Vele blogs waar je recepten vindt over maaltijden die snel gedaan zijn en gezond en lekker zijn.

  • Wat zijn enkele manieren om vlekjes uit licht gekleurde vloermatten te halen.

Het kan best wel lastig zijn als iemand een drankje van kleur of met zoetigheid op je  nieuwe vloermat laat vallen. Als het om water gaat is dat niet zo zeer een probleem, maar dranken of voedsel dat een donkere kleur hebben kan moeilijk helemaal weg zien te krijgen. Er zijn toch vele manieren waarop je de vlekjes uit kan halen. Vloeibaar zeep is één van de manieren, maar zal een beetje langer duren. Het gebruik van azijn, club soda of baking soda kan je veel sneller de vlekjes uit halen dat de vloermat er weer als de oude ziet.

  • Ik heb soms geen tijd om de was te doen. Hoe kan ik mijn kleren toch wel een lekker geurtje laten aanhouden na ze aan gedaan te hebben dat ze niet zo een sterke geur achter laten.

Dat is heel simpel gedaan. Als je geen tijd hebt om de was te doen en de kleren laat zitten, vooral zij die met zweet zitten kunnen ze een geurtje hebben. Wat je dan kan doen is een stuk zeep met een lekker geurtje tussen de kleren plaatsen. Dit zal de zweet en andere geuren van de kleren afnemen.

Back To Top